Proizvodnja vreća

Proizvodnja vreća

Nudimo širok spektar natron vreca koje se odlikuju visokim kvalitetom. Koristimo najkvalitetnije vrsta natron papira koji se mogu naci na trzistu. Beli papiri omogucuju visok kvalitet štampe do 6 boja uz primenu CMYK tehnike kao i korišcenje CNC ink dispezera garantuju ispunjenje svih zahteva kupca. Posebna konstrukcija, kao i primena visoko propustljivih papira (QF i HP ) ispunjavaju i najteže zahteve tržišta koje se odlikuje potrebama za izuzetnim kvalitetom i povecanjem brzine punjenja. Raspolažemo sa frikcionim papirima koji onemogucavaju klizanje vreca nakon slaganja. Naša proizvodnja je sposobna da odgovori zahtevima kupaca za izradu razlicitih tipova vreca od 5 do 50 kg u godišnjem kapacitetu od 36 000 000 vreca sa tendencijom rasta.

nudimo sledece tipove vreca:

  • otvoreno lepljene vrece

  • ventil vrece, tipa A i O, kao i rukavac ventil

  • mini beg vrece

Proizvodi ovog pogona koriste se u gradevinskoj i mlinskoj industrijama, proizvodnji stocne hrane, semena, zamrznutog voca i druge namene.

Otvorene vrece imaju primenu u prehrambenoj i gradevinskoj industriji i koriste se za pakovanje razlicitih vrsta proizvoda (Brašno, šecer, stocna hrana, semenska roba, smrznuto voce i povrce, granulati…)
Proizvode se kombinovanjem natron-belog papira i polietilenske folije ako je to potrebno. Koriste se gramature papira od 60-110gr/m koje se mogu štampati u više boja flexo-tehnikom.

Širina 30cm – 60cm
Dužina 30cm – 120cm
Širina dna 7cm – 22cm

Ventil vrece koriste se za velike brzine punjenja kroz ventil i zadovoljavaju razlicite zahteve kupaca u pogledu brzine punjenja I kvaliiteta zatvaranja ventila nakon punjenja. Posebne konstrukcije vreca omogucuju razlicite tehnike zatvaranja posle punjenja a izbor razlicitih vrsta ventila kao I korišcenjem PE folije u ventilu omogucuju korisniku fino podešavanja sistema za punjenje u cilju dobijanja kvalitetnijeg proizvoda. Tu smo u mogucnosti da ponudimo razlicite tipove ventila.

Vrste ventil vreca:
A-Cementni ventil
O- ventil ( Sa I bez PE folije)
Rukavac ventil

Širina 30cm – 60cm
Dužina 30cm – 120cm
Širina dna 7cm – 22cm

Mini beg vrece su ventil vrece i koriste se za pakovanje proizvoda od 3 do 5 kg. Izuzetno su atraktivne za korišcenje u supermarketima i u maloprodajnim objektima gde korisnik želi najdirektnije da predstavi svoj proizvodi zadovolji potrebe potrošaca za manjim kolicinama proizvoda. Dostupne su u razlicitim dimenzijama a prema potrebi kupca mogu da budu i opremljene sa ruckom koja je pogodna za pojedinacno nošenje i unutrašnji transport. Koriste se u graževinskoj industriji ali nalaze primenu i za pakovanje razlicitih vrsta proizvoda.

Širina 24cm – 40cm
Dužina 24cm – 40cm
Dimenzije ventila 8cm – 14cm

Vrece dimenzije

Otvorene vrece Ventil vrece Mini beg vrece
Dimenzije(a) cm 30 – 65 30 – 65 30 – 40
Dimenzije(b) cm 30 – 120 44 – 110 32 – 40
Dimenzije(c) cm 9 – 22 9 – 22 9 – 12
Ventil cm 9 – 22 9 – 22 9- 12
Broj slojeva 1 – 4 1 – 4 1 – 4
Broj boja 1 – 6 1 – 6 1 – 6
Broj boja nalepnice 1 – 4 1 – 4 1 – 4
Tipovi ventila O ventil – uvucen(sa i bez PE fol.)
Rukavac ventil – izvucen
A Cementni ventil
O ventil – uvucen(sa i bez PE fol.)
Rukavac ventil – izvucen
A Cementni ventil

Fotografije vreca

Natron slika 12
Natron_slika 2
Natron slika 4