Request Order Now
Pozovite nas:(+381)32 303 925

Proizvođač kvalitetne papirne ambalaže po najvišim standardima, veći deo svoje proizvodnje izvozi u zemlje Evropske unije.

Kontakt Informacije
Hajduk Veljkova 52,
Čačak 32000 Serbia

Okrugla pakovanja od papira

LitopapirKljučna mašinerija u proizvodnji okruglih kutija

U proizvodnji pakovanja, radna jedinica za proizvodnju okruglih kutija su mašine za spiralno i paralelno namotavanje, mašine za etiketiranje, mašine za ugradnju aluminijumske folije i poklopaca, za sečenje papira na trake i za izradu mašinskih transportnih kutija, sa ili bez štampe.

Kombinovane doze (ili kutije), unutrašnjeg prečnika 40, 52, 65, 80, 99 i 130 milimetara i visine od 75 do 360 milimetara. Sa prečnikom od 65, 80 i 99 mm može se ugraditi aluminijumska membrana, sa ili bez reze za otvaranje. Doze se zatvaraju limenim ili plastičnim poklopcima.

Kombinovane doze mogu biti obeležene premazanim ili lakiranim etiketama. Doze se zatvaraju limenim ili plastičnim poklopcima.

Papirne cevi za industrijsku upotrebu – Papirna ili kartonska cev, unutrašnjeg prečnika od 7 do 355 milimetara i debljine zida od 0,8 do 18 milimetara, dužine do 6 metara.

Proizvodnja okruglih kutija

Čaj: Označena doza za čaj sa aluminijumskim fišekom koji čuva kvalitetna svojstva čaja.

Duvan: Doza sa aluminijumskim višekom koji čuva fine ukuse duvana.

Prehrambeni proizvodi:Doza za delikatesne proizvode sa perforiranim PVC i limenim poklopcem. Doza za kafu ili šećer sa aluminijumskim fišekom koja čuva aromu i štiti od vlage. Označena doza sa aluminijumskim fišekom koji zadržava makrobiotička svojstva i ukus pića. Doza za so i začine sa posebnim perforiranim poklopcem za ovu namenu. Označena kutija za špagete. Pogodno za višestruku upotrebu.

Papirne cevi za industrijsku upotrebu: Papirne ili kartonske cevi unutrašnjeg prečnika od 7 do 355 milimetara i debljine zida od 0,8 do 18 milimetara i dužine do 6 metara.