Request Order Now
Pozovite nas:(+381)32 303 925

Proizvođač kvalitetne papirne ambalaže po najvišim standardima, veći deo svoje proizvodnje izvozi u zemlje Evropske unije.

Kontakt Informacije
Hajduk Veljkova 52,
Čačak 32000 Serbia

O Nama

od 1954.

OD 1954. GODINEZašto Litopapir?

Lider u proizvodnji papirne ambalaže

Litopapir je kompanija sa više od 70 godina iskustva u proizvodnji različitih proizvoda za papirnu ambalažu . Osnovana 1954. godine, kompanija je uspela da kontinuirano raste tokom godina i transformiše se kako bi odgovorila na sve zahteve tržišta. Stalne inovacije u papirnoj ambalaži i kontinuirano ulaganje u poboljšanje kvaliteta uvek su bili centralni fokus našeg razvoja. Osim toga, stalno ulažemo u naše timove, jer verujemo da su ljudi ti koji prave razliku.

IstorijaIstorija naše kompanije

Od osnivanja specijalizovani smo za raznličite proizvode iz programa papirne ambalaže, sa današnjim fokusom na papirne kese sa unutrašnjom ručkom.

Kao direktni proizvođač, pored dobre cene verujemo u kvalitet fleksibilnost i prilagođavanje potrebama svakog kupca.    

Put kroz našu proizvodnjuProces proizvodnje

1. ŠTAMPANJE

U štampariji imamo 5 savremenih štamparskih mašina sa:
  • 6 boja
  • Brzinom do 250 metara / minut
  • Konstantnom kontrolom i inspekcijom štampe
Novo instalirani Ink-Maker priprema boje i direktno kontroliše spektrofotometar, garantuje visok kvalitet i intenzitet boje na našim papirnim kesama.

2. REZANJE

Ovaj deo proizvodnje ima 3 mašine za sečenje papira koje obe naše proizvodnje koriste za svoje proizvode ( hilzne, dozne, rucke, dekplatne)

3. PROIZVODNJA PAPIRNIH KESA

Ova proizvodnja je uspostavljena u 2 moderna objekta površine 6.000 m2 i sastoji se od 15 različitih proizvodnih mašina koje proizvode papirne kese sa unutrašnjom i spoljašnjom ručkom, bez ručke i dvoslojne papirne kese.

4. PROIZVODNJA OKRUGLIH AMBALAŽA

U objektu od blizu 4.000 m2 proizvodimo široku paletu okrugle ambalaže koja se koristi u raznim industrijama. U ambalaži radna jedinica za proizvodnju okruglih kutija su mašine za spiralno i paralelno namotavanje, mašine za etiketiranje, mašine za ugradnju aluminijumske folije i poklopca, za sečenje papira na trake i za izradu mašinskih transportnih kutija, sa ili bez štampe.

Misija:

Litopapir je kompanija koja svojim kupcima već 70 godina nudi različite proizvode iz industrije papirne ambalaže, sa glavnim fokusom na eko-papirne kese. Kvalitet, dobro vreme isporuke i konkurentne cene su centralni deo naših proizvoda. Proizvodnjom papirnih kesa, odnosno proizvoda koji su potpuno biorazgradivi i zeleni, a pomažu u očuvanju životne sredine, cilj nam je da promovišemo održiv i dugoročan razvoj naše kompanije, naših zaposlenih i društva u celini.

Vizija:

Naša vizija je da svim našim kupcima pružimo najbolji proizvod i uslugu. Visoki standardi koji se ogledaju u najsavremenijim proizvodnim linijama i našim profesionalnim zaposlenima daju nam snagu u ostvarenju ovih ciljeva. Naš cilj je da se ubrzano krećemo kroz dalja ulaganja u proizvodne kapacitete i obuku zaposlenih, kako bismo pokrenuli profitabilan rast i postali još bolji Litopapir i jedna od vodećih evropskih kompanija u oblasti proizvodnje papirnih kesa, okrugle ambalaže i koverta za e-trgovine.

Naš tim

Uprava

Prodaja

litopapir tim - tim za proizvodnju papirne ambalaze

Litopapir